28 Nisan 2024, Pazar
Son Dakika

Pegasus Hava Yolları, CEO görevine Güliz Öztürk atandı

Pegasus Hava Yolları üst yönetimde değişim yaşandı. Pegasus Hava Yolları yeni CEO’su Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk oldu.
01.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Pegasus Hava Yolları Üst Yöneticisi (CEO) olarak görev yapan Mehmet Nane, 31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Üyesi oldu ve Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçildi.

Mehmet Nane’den CEO’luk görevini devralacak isim ise Pegasus’un Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Güliz Öztürk oldu. Mehmet Nane ve Güliz Öztürk, yeni görevlerine resmi olarak 1 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla başlayacak.

Mehmet Nane yeni görev atamaları hakkında şöyle açıklama yaptı; “2016 yılında teslim aldığım CEO’luk görevini, Pegasus’un gelişimine ve ilerlemesine uzun yıllardır önemli katkılarda bulunan Güliz Öztürk’e mutlulukla devrediyorum. Kendisinin Pegasus bayrağını göklerde parıldayarak dalgalandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.”

Güliz Öztürk ise “Bayrağı Mehmet Nane’den gururla devralıyorum. Pegasus Hava Yolları olarak, kendisinin liderliğinde 2016’dan bu yana birçok ilk ve öncü projeye imza attık ve ülkemizi uluslararası arenada pek çok kez gururlandırdık. Şirketimizi daha da ileriye taşımak ve başarılarını taçlandırmak için, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte bütün gücümüzle çalışacağız.” dedi. 

Pegasus Hava Yolları tarafından yapılan KAP açıklaması şöyle;

“Yönetim Kurulumuzun bugün gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında almış olduğu karar uyarınca, Sayın Mehmet T. NANE'nin 2016 yılından bu yana sürdürdüğü Genel Müdürlük (CEO) görevine 1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sayın Güliz ÖZTÜRK getirilmiştir.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.