06 Mayıs 2024, Pazartesi
Son Dakika

MSC, Chelsea ile faaliyetini askıya alırken, Trivago devam dedi

MSC Cruises Gemi Haziran 2024'e kadar sürmesi planlanan çok yıllı bir anlaşma ile Chelsea futbol kulübünün resmi küresel kruvaziyer ortağılığı faaliyetlerini askıya aldı.
16.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Mediterranean Shipping Company (MSC) Cruises, Rusya-Ukrayna savaşına tepki olarak kulüp sahibi Rus Roman Abramovich'in yaptırım kararı almasının ardından ortağı Chelsea FC ile pazarlama faaliyetlerini “geçici olarak geri çekecek”.

Cruise Line'dan yapılan açıklamada, "Chelsea Futbol Kulübü, hem yerel hem de uluslararası çapta yaygın bir çekiciliğe sahip futbol ailesinin uzun süredir devam eden bir üyesidir, bu yüzden kulüple ortak olmaya karar verdik. Sahiplik geçişini dört gözle bekliyoruz ve kulübü ve taraftarlarını desteklemeye devam edeceğiz. Bu arada, ortaklığımıza dahil olan pazarlama faaliyetlerini bir sonraki duyuruya kadar geçici olarak geri çekme kararı aldık ve Chelsea Futbol Kulübü'ndeki ekibe anlayışları için teşekkür ediyoruz."

Bu arada, küresel otel arama platformu Trivago, Chelsea FC ile ortaklığını sürdüreceğini söyledi.

Trivago yaptığı açıklamada;

“Chelsea FC'nin mevcut mülkiyet durumuna ilişkin belirsizlik zorlu. İleriye dönük olarak, Chelsea Vakfı'nın ihtiyacı olanlara yardım etmek için yaptığı temel çalışmaların yanı sıra kulübü, taraftarları ve toplumu desteklemeye devam etmek bizim için önemlidir. Mümkün olan en kısa sürede bir sahiplik geçişini dört gözle bekliyoruz ve bu süreçte kulübe destek olmak istiyoruz. Uygun olduğunda ve olduğunda iş ilişkimizle ilgili her türlü güncellemeyi sağlayacağız.

Küresel vatandaşlardan oluşan bir şirket olarak, Ukrayna'nın sebepsiz ve feci işgaline göz yumamayız. Özgür bir dünyaya, ifade özgürlüğüne ve barışa inanıyoruz. İnsani yardım çabalarını desteklemek ve etkilenen nüfusun acılarını hafifletmek için ekiplerimizle birlikte çabalarımızı sürdürüyoruz. Ukrayna'nın yanındayız."

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.