27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Türk Hava Yolları, şehit ve gazi yakınları için yeni karar aldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokolle şehit, gazi ve yakınlarının uçak biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.
14.10.2022

Ortadoğu Turizm 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi konu hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz ve gazi yakınlarımıza iç ve dış hat biletlerimizde %50 indirim olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ile YK Başkanımızın imzaladığı protokol ile indirimli biletler 1 Aralık'tan itibaren mobil ve Web sitemizden alınabilir hale gelecektir.” dedi. 

Şu an mevcut durumda THY şehit ve gazi yakınları ile gazilere şu uygulamayı yapmaktadır; “Birinci dereceden şehit yakınlarına (anne, baba, eş, 25 yaş altı bekar çocuk), belgelerini ibraz etmeleri kaydıyla, Business ve Ekonomi sınıflarında % 20 indirim uygulanır. TR-Ercan (ECN) karşılıklı seferlerinde, çağrı merkezi ve acentelerde indirim uygulanmaz. Uçuşa 1 saatten az zaman kala değişiklik yapılamaz.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.