27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Hac Döneminde ödüle layık görüldü

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, Hacılarına En Çeşitli Hizmetleri Sunan Hac Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı'na birincilik ödülüne layık gördü.
02.07.2023

Ortadoğu Turizm

Bu yıl ilk kez Mekke’de düzenlenen 2023 Labbeytum Ödül Töreninde Hacılarına en geniş yelpazede hizmet sunan hac organizasyonu kategorisinde birincilik ödülünü Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, ödülünü Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik Er Rabia'nın elinden aldı.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı'nın Mekke'deki yerleşkesinde düzenlenen törene 100'ün üzerinde ülke katılırken, yarışmaya belirlenen kriterleri sağlayan 30 ülke katılmaya hak kazandı. 

Buna göre Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı'na yaptığı değerlendirme sonucunda "Hacılarına En Fazla Hizmet Çeşitliliği Sunan Hac Organizasyonu" kategorisinde 30 ülke arasında birincilik ödülüne layık görüldü.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.