27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Firuz Bağlıkaya, rekor bir oy ile TÜRSAB seçimlerinde güven tazeledi

TÜRSAB 25. Genel Kurulu seçimlerini 2302 oy alarak ezici bir çoğunlukla Başkan seçilen Firuz Bağlıkaya kazandı.
27.11.2022

Ortadoğu Turizm 

TÜRSAB’ın 25’inci Genel Kurulu, görülmemiş bir mücadeleye sahne oldu. Firuz Bağlıkaya’nın liderliğini yaptığı “Yeniden Değişim” Ekibi büyük zafer elde etti.

Sonuçlardan sonra yaptığı zafer konuşmasında, "Bundan önce seçimleri kazandığımızda kaybeden yok kazanan TÜRSAB var demiştik. Bu sefer kazanan yine TÜRSAB’a inananlar olmuştur.” dedi.

Firuz Bağlıkaya, seyahat acentaları tarafından ayakta alkışlanan konuşmasında şunları söyledi;

"Dün yaşanan ve unutmamamız gereken olaylar var. Bugün biz burada sadece bir seçim kazanmadık. Bugün burada tarih yazdık, destan yazdık. Bundan önce seçimleri kazandığımızda, kaybeden yok, kazanan TÜRSAB demiştik. Bu sefer de kazanan yine TÜRSAB ve inananlardır.

Ama bu sefer dibine kadar kaybedenler de var. Seçimi kaybederken, kendilerini de müktesebatlarını da itibarlarını da bir kalemde kaybedenler var. Üç günlük dünya menfaati için yollarını, yürüyüşlerini, arkadaşlarını değiştirenler kaybetti. Eksikliğini, yetersizliğini, kifayetsizliğini bir türlü kabul etmeyen muhterisler kaybetti. Yalanla dolanla yazılar yazan, iftiralarla videolar çeken, programlar yapan zavallılar ve o yalanlarına kananlar kaybetti. Üç senedir yemeyip içmeyip her türlü kumpasları kuranlar, tuzakları, pusuları kuranlar, fırıldaklar, sarmaşıklar onlar.

Başkan Bağlıkaya konuşmasının devamını şöyle sürdürdü; "Olay çıkaranların 13 bin acenta içinde bir avuç bile olmadıklarını, azgın azınlık olduklarını gördüler. Kendi meslek kurularına ve ona hayatlarını veren arkadaşlarına kolpadan da olsa aslan kesilen, ama gücün makamın karşısında süt dökmüş kediye dönenler kaybettiler. Yaktıkları mumlar yatsıyı bile görmedi. Zorbalık yaparak, çirkeflik yaparak, kürsüleri basarak, bağırıp çağırarak, burada terör estirerek, bir kalkışma edasıyla TÜRSAB’ımızı teslim alacağını zanneden zavallılar kaybetti." dedi  

TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu geçici seçim sonuçları şöyle açıklandı;

Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu'nun gönderdiği sonuçlara göre; Başkanlık yarışını 2302 oy alarak yeniden Firuz B. Bağlıkaya kazanmıştır.

Başkanlık yarışındaki diğer adaylar ve oy oranları ise şu şekildedir;

Ali Bilir 1193 oy,
Bilal Korkmaz 328 oy,
Eyüp Kartal 53 oy, 

 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.