29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi küresel zirvesi Filipinler’de başlıyor

Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) küresel zirvesi, endüstri liderlerini Filipinler'de ağırlayacak.
01.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Filipinler’de yapılacak dünya seyahat ve turizm küresel zirvesine Carnival Corporation, Marriott, Google, Intrepid Group, Clia ve Radisson'dan patronlar katılım sağlayacaklar. 

Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayland, Japonya, Maldivler ve Barbados da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından turizm bakanları tarafından 20-22 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Filipinler'de gerçekleştirilecek olan hibrit toplantıya katılacaklar.

20'den fazla hükümet temsilcisi, sektörün pandemiden kurtulmasını desteklemek ve daha güvenli, daha dirençli, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir geleceğe geçmek için çabaları uyumlu hale getirmeye devam edecek. 2007-2016 yılları arasında Birleşmiş Milletler sekizinci genel sekreteri olarak görev yapan Güney Koreli politikacı Ban Ki-Moon, delegelere sanal olarak hitap edecek.

WTTC Başkanı ve CEO'su Julia Simpson şunları söyledi: “Manila'daki küresel zirvemiz için bu kadar etkili konuşmacıların şimdiden onaylanmasından memnunuz.  Melati hepimiz için bir ilham kaynağıdır. İki yıldan fazla bir süre sonra bölge, pandeminin neden olduğu kayıpları kaydetmek için mükemmel bir konuma geldi.  WTTC'nin küresel zirvesi, hem ekonomi hem de istihdam için kritik olan bir sektörün toparlanmasını ilerletmek için bir katalizör görevi görecek.

Filipin turizm sekreteri Bernadette Romulo-Puyat, “WTTC'nin, küresel turizm için uzun bir karanlık dönemin ardından tünelin sonunda ışık görevi gören Manila'daki küresel zirvesinin başarısını sağlamak için hazırlıklar devam ediyor. Bu ilham verici kişilerin, sektörü tam bir toparlanma sürecine sokma çabalarımıza katılmaları cesaret verici." dedi.

 21. yıllık zirve için daha fazla konuşmacı önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.