02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

World Deluxe Tourism’in Koordinatörü Rıza Kaymak oldu

Rıza Kaymak, otel, bungalow, clamping, balon ve adventure park alanlarında başarılı çalışmalar ile hizmet sunan turizm grubu World Deluxe Tourism Grubu'nda Turizm Grup Koordinatörü olarak göreve başladı.
17.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Başarılı kariyeri ile göz dolduran Türkiye turizm sektörünün önemli otel yöneticilerinden Rıza Kaymak daha önce, Swiss International Hotels Resorts, Anadolu Hotels, Su Merdum Hotel, Rotana Hotels, A11 Hotels, Elazığ Mavi Göl Hotel, KNDF Group Hotels ve Wyndham Hotels Resorts, gibi önemli otellerde ve otel gruplarında üst düzey görev yaptı.

Görevleri sırasında Rıza Kaymak, yönetici liderlik ekibi ve yönetim kurulu ile yakın bir şekilde çalışarak organizasyonel iyileştirme girişimilerini yönetti. Ayrıca, işletmelerin yeni ticaret ortamına hazırlanmalarına yardımcı olacak destek paketlerini oluşturmak ve denetlemek de dahil olmak üzere, tesislerin bu konudaki çalışmalarının çoğunu yönetti.

Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetleri bölümlerinden mezun olan deneyimli yönetici iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.