30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Windstar Cruises, İngiltere acente fam gezisine ev sahipliği yapacak

Windstar Cruises, çeşitli ödül çekilişleriyle sunulan yerler ile şimdiye kadarki en büyük Birleşik Krallık acentelerinin aile gezisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
18.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Cruises Hatı, 9 Haziran-17 Haziran tarihleri ​​arasında 312 kişilik Star Pride ile Atina'dan Barselona'ya sekiz gecelik bir yelkenliyle “25 artı” acenteyi götürecek.

Windstar Cruises'ın Çevrimiçi Seyahat Eğitimi (OTT) eğitim modüllerini tamamlayan acenteler, iki kabinden birini kazanmak için bir ödül çekilişine katılacak.

Gelecek ay Windstar rezervasyonu yapan herhangi bir acente, bir kabin kazanmak için başka bir ödül çekilişine katılacak.

Acenteler, 'Haziran ayında acente fam gezisine hangi Windstar Cruises gemisi ev sahipliği yapacak?' sorusunu yanıtlayarak ve hattın iş geliştirme müdürü Megan Saunders'a megan.saunders@windstarcruises.com adresinden e-posta göndererek bir yer kazanmak için başka bir ödül çekilişine katılabilir.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.