20 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Ürdün Wadi Rum’da çöl kamp evleri,

24.05.2021

Ortadoğu Turizm Gazatesi

Ürdün, benzersiz Mars manzarası ile üne kavuşan Wadi Rum'un muhteşem çölü ile övünebilir. Bize karmaşık gelen doğa koşullarını basit yaşayan bedeviler, burada sade bir hayat yaşamayı öğrenmişler. Çünkü doğa sade ve basittir.

Orta Doğu’da bir seyahat konusuna gelince, Ürdün’ün neden "herkesin görmesi gereken” yerlerin başında geldiği anlaşılıyor. Çünkü Ürdün, sadece bölgedeki en misafirperver ülkelerden biri değil, aynı zamanda güvenli ve turistik.

Aladdin'in sihirli halısını andıran renkli halılar, zemini örtüyor. Açık çadır tavanından galaksiye bakmak için panoramik çadırlardan birinde kalın. Teleskopu çevirin ve yıldızların şovunu izleyin.

Wadi Rum'da günün en güzel anlarından biri, kuşkusuz bir kayanın üzerinde oturuyor ve nefes kesen gün batımını bekliyor olmak. Güneş, yuvarlanan manzaraya batarken Wadi Rum, farklı tonlara ışık tutuyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.