27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru Türk Hava Yolları oldu

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre her dünyanın 129 ülkesinden milyonlarca insanı bir araya getiren Türk Hava Yolları, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru oldu.
05.09.2022

Ortadoğu Turizm 

Türk Hava Yolları, 2023'te son maçı İstanbul'da yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu oldu.

Türk spor tarihinin en önemli iş birliği olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin 10 Haziran 2023'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirileceği için de ayrı bir öneme sahip oluyor. 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr.  Sponsorlukla ilgili olarak Ahmet Bolat şunları söyledi; "Ülkemizin bayrak taşıyıcısı olarak, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. 100'üncü yıla kanatlarını açan ülkemizle birlikte, bu sponsorluktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyetimizin yıl dönümünde Türk Hava Yolları markamızı da daha yükseklere taşıyoruz. Bu sponsorluk ile sezon boyunca Türk Hava Yolları markasını dünyanın dört bir yanına taşıyarak 10 Haziran 2023'te tüm dünyayı İstanbul'da buluşturacağız. Farklı kültürleri bir araya getiren sporun birleştirici gücüne inanıyor ve dünyanın önemli spor organizasyonlarında yer almaya devam etmeyi hedefliyoruz." dedi. 

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise konu hakkında şu açıklamaları yaptı; “Dünyanın en önemli spor organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk Hava Yolları ile katıldığımız için çok mutluyuz. Hem küresel erişim sağlıyoruz hem de kıtalar arası taraftarları bir araya getiriyoruz. Bu prestijli turnuvanın finalinin İstanbul'da yapılacağı yıl anlaşmaya vardık. İki marka olarak benzer tutkuları paylaşıyor ve iş ortaklığımızda sınırın gökyüzü olduğuna inanıyoruz." dedi. 

Futbol ile birlikte voleybol, tenis, golf, ragbi ve binicilik gibi çeşitli spor dallarına da destek veren Ulusal Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları, 2010 yılından bu yana Avrupa'nın en önemli basketbol turnuvası olan Turkish Airlines EuroLeague'in isim sponsoru olmaya devam ediyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.