30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

TUSAD Başkanı; Turizm taşımacılık sektörüne “aşı olun” çağrısı yaptı.

İstanbul Turizm Seyahat Acentaları ve İşadamları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram, turizm taşımacılık sektörünün tüm çalışanlarının aşı imkanından faydalanması gerektiğini söyledi.
16.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

TUSAD Başkanı Hasan Bayram, yaptığı açıklamada, acentaya kayıtlı şöför arkadaşların ve diğer çalışanların tamamı için Kovid-19 aşılama konusun ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Turizm taşımacılık sektöründe istihdam edilen çalışanların öncelikli sektör olarak aşı hakkının olması zaten bir avantaj olmuştu. Bu avantaja rağmen halen aşılanmayan sektör çalışanlarının olduğunu bilmekteyiz. 

TUSAD Başkanı Bayram, şunları kaydetti: "Turizmin lokomotifi olan transfer ve tur işinin güvenliğinin oluşturulması ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi son derece önemli. Bilim dünyası Kovid-19 ile mücadelenin en etkin çözüm yolunun aşılama olduğunu belirtmektedir. Bu noktadan hareketle tüm çalışanlarımızın kendilerinin, ailelerinin ve turistin sağlığı için bulundukları çalışma koşullarının sağlıklı ve sürdürülebilir olması açısından verilen bu önemli aşılanma imkanından en hızlı şekilde faydalanmaları gerektiğine inanıyorum."

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.