05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

TÜRSAB, herkesi turizm ağacını yeşertmeye davet etti

Pandemiden ağır yara alan turizm sektörü, Bodrum, Marmaris ve Antalya'daki büyük yangınlardan da ciddi bir yara aldı. Binlerce hektarlık alana yayılan yangınlar doğa ile birlikte gelirleri turizme dayalı bölge ekonomisini de zora sokarak, yeni rezervasyonlarda yangın nedeniyle sıkıntılı bir dönemden geçmektedir.
04.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Antalya ve Muğla’da iç turizmi hareketlendirmek için bölgede geçimini turizmle sağlayan her kurum ve insanı derinden etkileyen yangın felaketinin yaralarını sarmak için “YENİDEN YEŞERT” kampanyası ile dayanışma çalışması başlattı. TÜRSAB yapılan kampanyanın duyurulması için de seyahat acentalarından sosyal medya üzerinden çalışmaya destek vermelerini de istedi. 

İçimizdeki dayanışma ruhuyla ağaçları, doğayı, hayalleri, geleceği ve turizmi yeniden yeşerteceğimize yürekten inanıyoruz diyen TÜRSAB, herkesi turizm ağacını yeşertmeye davet etti.

Alevlere karşı birlikte oluşturduğumuz dayanışma ruhumuzla şimdi Ege ve Akdeniz’de yaşamı yeşertme vakti diyen TÜRSAB’ın konu hakkındaki duyuru metni şöyledir;

Değerli Üyelerimiz,

Özellikle Antalya ve Muğla’da faaliyet gösteren meslektaşlarımız ile birlikte bölgedeki otelleri, yerel esnafı, tarladaki çiftçiyi ve geçimini turizmle sağlayan insanımızı derinden etkileyen yangın felaketinin yaralarını birlik ve dayanışma ile sarmaya çalışıyoruz.

İç turizmi hareketlendirmek ve vatandaşlarımızı dayanışmaya teşvik etmek amacıyla TÜRSAB olarak, “Yeniden Yeşert” kampanyası ile bütün vatandaşlarımızı destek olmaya çağırıyoruz.

Dayanışma çağrımızı tüm ülkemize duyurmak için bir kampanya başlatıyoruz. 

Beş büyük ilimizde (Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Gaziantep) belediyelerin desteği ile aldığımız billboardlarla ‘yeniden yeşert’ kampanyamızı duyuruyor olacağız. Aynı zamanda her gün milyonlarca insanın kullandığı metrolardaki ekranlarda da kampanyanın görselleri sergilenecektir. 

Ayrıca, TÜRSAB TV ekibinin afet bölgesindeki vatandaşlarla yaptığı röportajları da ulusal medyalarla paylaşılacaktır. 

Siz de ekteki görsel çalışmaları, kampanya etiketimiz olan #YenidenYeşert ile birlikte sosyal medya sayfalarınızda paylaşabilirsiniz.

#YenidenYeşert #TurizmiYenidenYeşertelim #YaşamıYenidenYeşertelim #Manavgat #Marmaris #Bodrum #Fethiye #Turizm #Tourism #Turkey

İçimizdeki dayanışma ruhuyla ağaçları, doğayı, hayalleri, geleceği ve turizmi yeniden yeşerteceğimize yürekten inanıyoruz.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.