03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Türkiye ve Katar yetkilileri BAE'ye gidecek

Bloomberg'in haberine göre, Katar ve Türkiye'den yetkililer, üç ülke arasındaki ilişkilerin 2017'de kopmasından bu yana ilk kez Dubai'de bir etkinliğe katılmayı planlıyor.
13.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Katar Enerji Bakanı Saad Al-Kaabi ile Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar'ın bu ayın sonlarında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Gastech konferansına katılacağı belirtildi.

Bu, Katarlı bir yetkilinin bu yıl Ocak ayında Doha'daki Körfez ablukasının sona ermesinden bu yana BAE'ye yaptığı ilk üst düzey ziyaret olacak.

Şubat ayında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar'dan resmi heyetler Kuveyt'te bir araya gelmişti. Geçen aylarda ise BAE Ulusal Güvenlik Yetkilisi Türkiye’yi ziyaret etmişti. 

Türkiye, Körfez komşularının Haziran 2017'de Doha'ya hava, deniz ve kara ablukası getirmesinin ardından Katar’a destek verdiğinden dolayı ilişkiler ilişkiler kopmuştu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.