26 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Türkiye’nin mor lavanta tarlaları cezbediyor.

Mor lavanta tarlaları fotoğraf tutkunlarını ve turistin ilgisini çekmeye devam ediyor.
14.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Türkiye'nin Marmara Bölgesindeki Edirne ilinde "Lavanta Tarlaları Günleri" etkinlikleri devam ediyor. Fotoğraf tutkunları stüdyolarını mor çiçekler arasında kurarak en güzel fotoğrafları çekmek için adeta yarışıyorlar. Turistlerin yoğun ilgisini çeken lavanta tarlaları büyülemeye devam ediyor. 

Devlet Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle, Cuma günü başladığı ve Salı günü tamamladığı etkinliği bu yıl dördüncü kez düzenliyor.

Mor Lavanta Çiçeği Festivali kapsamında, Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından konserler gibi kültürel etkinlikler düzenlenmesinin yanı sıra vatandaşlar, çiçekler arasında dolaşmak ve güzel fotoğraflar çekmek için akın etti.

Etkinlikler kapsamında yöresel el sanatları ve el sanatlarının satılacağı platformlar kurulurken, bazı ziyaretçilerin müzikle kaynaştığı ve ezgileriyle dans ettiği görüldü. 

Bu güzel manzara karşısında tarlalar, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çeken stüdyolar gibi görünüyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.