05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, Mevlüt Cavuşoğlu Fergana Vadisi'nin bereketli topraklarında kavun hasadına katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Dişişleri Bakanı, Mevlüt Çavuşoğlu 14-16 Temmuz tarihinde “Orta ve Güney Asya: Bölgesel Bağlantısallık. Sınamalar ve Fırsatlar” konulu konferansa katılımı için Özbekistan’da
15.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Özbekistan

Taşkent’te düzenlenen “Orta ve Güney Asya: Bölgesel Bağlantısallık. Sınamalar ve Fırsatlar” konulu konferansa katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Özbekistan'a giden Çavuşoğlu gezi programı çerçevesinde, Fergana Vadisi'nin bereketli topraklarında kavun hasadına da katıldı.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadim bir medeniyete ve verimli topraklara sahip ata yurdumuz Özbekistan’ın Fergana bölgesini ve Türk Dünyası turizm başkenti Kokand'ı, Özbekistan Kültür Bakanı Azadbek Nazarbekov ile Turizm ve Spor Bakan Yardımcısı Ulugbek Azamov'la ziyaret ettik." ifadesini kullandı.

Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Kokand’da Ahıska Türkleriyle buluştu ve Ahıskalı kardeşlerimizle her yerde gurur duyduğumuzu kaydetti.

Editör Fotoğraf


HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.