29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Türk Hava Yolları uçuşlarında kesintisiz internet dönemi başladı

Türk Hava Yolları yolcuları artık uçağın kapılarının kapandığı andan varış noktasına inene kadar kesintisiz internet hizmetinden yararlanabiliyor.
03.06.2022

Ortadoğu Turizm 

Türk Hava Yolları artık tüm yolcularına konforlu ve üstün bir seyahat deneyimi için uçaklarında daha iyi ve kesintisiz internet bağlantısı sunuyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı, "En çok ülkeye uçan ve en fazla uluslararası bağlantı sağlayan havayolu olarak internet kapsama alanımızı genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi sanal dünyanın en iyisini sunmak için yeni teknolojiler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mayıs ayında 131 Türk Hava Yolları uçağında, 74 dar gövde ve 57 geniş gövdede yenilikçi "Gate to Gate" internet hizmeti başlatıldı. THY hizmetini kademeli olarak filosundaki diğer İnternet özellikli uçaklara da genişletecek.

Türk Hava Yolları, Star Alliance üyesidir ve 1933 yılında beş uçaklık bir filo ile kurulmuştur. Neredeyse 90 yıl sonra, havayolu şimdi 129 ülkede 333 şehirde (282 uluslararası ve 51 yurtiçi) 338 varış noktasına seyahat eden 372 uçaktan (yolcu ve kargo) oluşan bir filoya sahip.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.