06 Mayıs 2024, Pazartesi
Son Dakika

Türk Hava Yolları, Rusya turizm operasyonunu genişletiyor

Türk Hava Yolları uçuş programının Rusya bölgelerinden genişletmeye devam ediyor. Rusya tur operatörleri ANEX Tour ve Intourist, Rusya bölgelerinden Türkiye tatil beldelerine tur yelpazesini genişletildiğini duyurdu.
23.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Rusya’nın iki büyük tur operatörü Anex Tour ve Intourist, Türk Hava Yolları ile uçuş programının genişletildiğini doğruladı. Türk Hava Yolları ile Moskova, Kazan ve Petersburg'dan uçuşların yanı sıra Kaliningrad, Omsk, Perm, Tyumen, Surgut ve Chelyabinsk'ten Türkiye tatil bölgelerine tur satışları açılıyor.

Anex Tour Türk Hava Yolları ile Rusya’nın 9 bölgesinden tur düzenleyecek

ATOR’un haberine göre Anex Tour, Türk Hava Yolları uçuş programı ile Rusya Federasyonu'nun çeşitli şehirlerinden tur planlandığını iletti. 

ANEX Group holding bünyesinde yer alan Intourist tur operatörünün temsilcileri de Türk Hava Yolları kanatlarında Chelyabinsk ve Moskova’dan Antalya'ya ve Moskova'dan Dalaman'a seferler eklediklerini bildirdi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.