01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Türk Hava Yolları, iç hat uçuş paketlerini yenilediğini duyurdu

Türk Hava Yolları'ndan gelen açıklamaya göre, iç hat uçuşlarında yolcuların tercihine sunulan uçuş paketlerinde değişikliği gidildi.
13.04.2022

Ortadoğu Turizm

Üç ekonomi sınıfı ile business sınıfı için ise bir olmak üzere dört farklı bilet tipinde hazırlanan yeni uçuş paketleri, yolculara diledikleri ürün ve hizmetleri tercih etme fırsatı sunmaya devam edecek. 

THY, tüm bilet tiplerinde ücretsiz ikram sunmaya ise devam edecek.

EcoFly, sınıfından bilet alan yolcuların 8 kg kabin bagaj ile ikram halkından faydalanabilecektir. 

ExtraFly, sınıfından bilet alan yolcular 23 kg bagaj hakkı ve 8 kg kabin bagaj hakkı ile ücretsiz koltuk seçiminde bulanabilecekler gibi ekstra bonus mil kazanımı birlikte ikram seçeneklerinde de faydalanabilecekler. 

PrimeFly, sınıfından bilet alan yolcular ise 30 kg bagaj hakkı ve 8 kg kabin bagaj hakkı bulunmaktadır. Bu sınıf için bonus mil ve ücretsiz koltuk seçimi ile birlikte ikramlar olacaktır. 

Business Class için, BusinessFly biletli yolcular için 30 kilogram bagaj ve 2 parça 8 kilogram kabin bagajı hakkı ile birlikte ücretsiz koltuk seçimi, özel yemek servisi ve ücretiz business lounge kullanımı ve ücretsiz bilet değişikliği imkanları sunmaktadır.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Taşımacılık
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.