05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Türk Hava Yolları, Barcelona ile sponsorluk görüşmeleri yapıyor

Barcelona Futbol Külübü, olağanüstü delege toplantısında İsveçli müzik şirketi Spotify ile ana sponsorluk sözleşmesi imzalarken, Türk Hava Yolları ile de forma kolu reklam sözleşmesi görüşmeleri yapıyor.
03.04.2022

Ortadoğu Turizm 

İspanyol gazete Mundo Deportive haberine göre Barcelona Başkanı Joan Laporta Türk Hava Yolları ile sponsorluk pazarlığı yapıyor. Türk Hava Yolları şu anki başkanın önceki görevinin son sezonu 2010 ile 2012 arasında yaptığı sponsorluk ile resmî hava taşıyıcısı olmuştu.

Barcelona, 10 ile 15 milyon USD arasında katkıda bulunacak sponsorlar aradığını belirten Başkan Laporta yakın tarihli bir röportajda söylediğine göre, birçok şirketten sponsorluk teklifi olduğunu belirtti. Sponsorluk tekliflerinden biri de başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Asya, Afrika, Kuzey Amerika ve Güney Amerika ülkeleri olmak üzere 322'den fazla noktaya uçuş gerçekleştiren Türk Hava Yolları’dır. 

Sporla yakından bağlantılı olan Türk Hava Yolları, Euroleague sponsorluğu yanında Arjantin’in River Plate futbol takımını formasının ön tarafında yer almaktadır. 

THY, geçmişte dünya futbol devlet ile de sponsorluk anlaşmaları gerçekleştirmiştir. Bunlar arasında FC Barcelona, Manchester United ve Shakhtar Donetsk futbol kulüpleri sayılabilir. 

THY, aynı zamanda Türk Milli Futbol ve basketbol takımlarının sponsoru ve yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor gibi en iyi Türkiye kulüplerinin seyahat sağlayıcısıdır.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Taşımacılık
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.