29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Türk Hava Yolları, 2022 yılında uçak filosu ile uçmaya devam edecek

Star Alliance üyesi THY, genellikle diğer tüm taşıyıcılardan daha fazla varış noktasına uçmaya devam ediyor. Peki bu uçuşları yapmak için hangi uçakları kullanıyor?
19.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Türk Hava Yolları, ticari yolcu filosundaki 300'den fazla uçakla dünyayı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden ve İstanbul havalimanındaki merkeziyle birbirine bağlıyor. 

Havayolu, 200'den fazla uluslararası varış noktasına hizmet vermektedir. Star Alliance THY’nin en belirleyici bir özelliğidir. Hem Airbus hem de Boeing'in dar gövdeli ve geniş gövdeli uçakları ile Türk Hava Yolları'nın geniş ve çeşitli filosuna sahip olmaya devam ediyor. 

Dünyadaki çoğu hava yolu şirketi gibi pandemi de Türkiye için kolay olmadı.  Ülkede bir miktar iç trafik olsa da, taşıyıcının operasyonlarının çoğu, yolcuları İstanbul'daki merkezi aracılığıyla birbirine bağlayarak diğer noktalara aktarmaya bağlı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.