30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Tur operatörü Intourist, Türk Hava Yolları ile turist getirecek

Rus tur operatörü Antalya'ya Nisan ayı sonundan itibaren Türk Hava Yolları uçuşları ile Petersburg ve Kazan çıkışlı paket turlar gerçekleştirilecek.
18.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Uçuşların 29 Nisan'da başlaması beklenen Intourist, Türk Hava Yolları ve Azur Air ile Moskova’dan Antalya’ya turist getirecek. 

Intourist Tur Operatörü Mayıs tatili arifesinde Türk Hava Yolları ile üç ilden aynı anda Antalya'ya uçuş programı başlatacak. Moskova’dan 29 Nisan’dan itibaren uçuşlara başlayacak olup 28 Nisan'dan itibaren Kazan'dan ve 29 Nisan'dan itibaren St. Petersburg'dan günlük uçuşlar eklenecek.

Türkiye tatil turlarının maliyeti ne kadar?

Intourist rezervasyon sistemine göre, Türk Hava Yolları uçuşlarında Kazan'dan ayrılan ve 3 * otelde (her şey dahil) konaklama ile Mayıs tatilleri için bir paket tur 146.363 rubleye mal olacak. İki kişilik tatil ise Haziran başında Kazan'dan benzer bir tur 148.774 ruble'den başlıyor.Petersburg'dan Türk Hava Yolları uçuşu ile Mayıs tatilleri için bir hafta boyunca Türkiye'ye paket tur 152.256 ruble'den başlıyor. İki kişilik (3 * otel herşey dahil). Haziran başında Petersburg'dan check-in ile iki kişilik Antalya'ya bir haftalık tur 156.632 rubleye mal olacak.

(Kaynak: ATOR Elena Myagkova)

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.