03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

TUI Rusya’dan, Türkiye için yeni çalışmalar

Rusya’da faaliyet gösteren Alman tur operatörü TUI Russia, Kaluga Havalimanı’ndan Antalya’ya tur paketi satın almadan direkt charter uçuşları için bilet satış imkanı sağlanacağını açıkladı.
08.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Tui Group Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, Kaluga Uluslararası Havalimanı’ndan Antalya’ya cuma günleri olmak üzere haftada bir düzenli uçuş gerçekleştirildiği belirtilirken, cuma günü haricindeki diğer seferlerde tur paketsiz bilet temininin mümkün olmayacağı da vurguladı.

Türkiye’nin tatil cenneti Antalya’ya Kaluga’dan düzenlenen uçak seferlerinde bilet sayılarının sınırlı olduğunun altını çizen tur operatörü, Türkiye’ye uçmak isteyenlerin acele etmesini tavsiye etti.

Tui Russia tarafından sunulan sınırlı sayıdaki Kaluga-Antalya uçak biletlerine ulaşmak için bölgede Tui ile çalışan seyahat acenteleri ile iletişime geçilmesi gerektiği belirtildi.

Yakın zamanda Türkiye’ye en uygun uçak biletlerinin bulunabileceği dönemler hakkında bilgi veren tur operatörü Tui Group, tatilcilerin genellikle çocuklarını eğitim öğretim yılının başlangıç tarihi olan 1 Eylül’e hazırladığını, bu yüzden sonbaharın ilk gününün Türkiye’ye uçak biletlerinde en düşük talebin yaşandığı dönem olduğunu ifade etti.

Tui Group Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, eylül ayında tatil yapmayı planlayanların çoğunu çocuklarının ilk eğitim gününe hazırlanmak için tatil planını daha sonraki bir zamana ertelediği belirtilirken, eylül ayı destinasyonları arasında en popüler ülkenin yine Türkiye olduğu da vurgulandı.

Eylül destinasyonları arasında Rusların en çok ilgi gösterdiği ülke olan Türkiye’ye şimdiden satılan biletlerin oranının yüzde 24’e ulaştığını ifade eden Tui uzmanları, ülkenin aynı zamanda tur maliyeti açısından da lider olduğunun altını çizdi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.