02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Trabzon’da Bungalow Evlerin konaklama fiyatları ne kadar?

Karadenizin Ortadoğu ve Arap ülkelerinde ünlü turizm merkezi Uzungöl'de konaklama ücretleri gecelik 300 doları aştı.
23.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Doğal güzellikleri ile her mevsim yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Trabzon'un turizm merkezi Uzungöl, yaz turizminin en yoğun zamanını yaşıyor.

Uzungöl Turizm Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, "Körfez ülkelerinden genel olarak yoğun talep olduğu için konaklama ücretlerini dolar olarak belirledik” diyerek fiyatların diğer tatil yerlerine göre uygun olduğunu belirtti.

Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman ve İsrail'den tur gruplarına ev sahipliği yapan, otel ve pansiyonların tam kapasiteye ulaştığı turizm merkezinde yoğun talep gören ahşap bungalovların geceliği 300 doları aştı. Uzungöl'de bir otelde çift kişilik oda günlük ortalama fiyat 100 dolara kadar çıkabiliyor. 

Uzungöl Turizm Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, fiyatların diğer tatil yerlerine göre çok daha uygun olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu; “Körfez ülkelerinden yoğun talep olduğu için konaklama ücretlerini de dolar olarak belirledik. Türk lirası dolar karşısında değer kaybettiğinde yüksek görünüyor. Yabancı turistlerin aylar öncesinden yaptıkları rezervasyonlarla otelleri doldurduğunu söyleyen Akyüz, belirlenen fiyatın diğer tatil yerlerine göre uygun olduğunu iddia ederek; Yıllar önce 100 dolardı, şimdi 100 dolardır.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.