29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Toureasy, otobüs tur operatörü açılış programını açıkladı

Yeni tur operatörü Toureasy, seyahat acenteleriyle satışlar hakkında konuşmaya "açık" olduğunu söyleyerek ilk tatil serisini tanıttı.
15.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi 

Toureasy, Start-up karbon emisyonlarının %100'ünü dengeleme sözü veren İngiltere'nin ilk karbon nötr otobüs tatil tur operatörü olduğunu iddia ediyor.

Birleşik Krallık'taki 50 şenlik tatili yelpazesi, çevrimiçi pazarlama tarafından doğrudan tüketicilere satılmaktadır, ancak acente satışları dağıtım karışımının bir parçası olabiliyor. Önümüzdeki dört veya beş hafta içinde bir dizi 2022 Birleşik Krallık tatili açıklanacak ve Avrupa'ya yayılma hedefleri var.

Toureasy Kurucusu Sean Taggart şunları söyledi: “Acentelerin başarı hikayemizin bir parçası olmasını çok isteriz. Değer katabilecekleri durumda herhangi bir ajansla konuşmaya açığım. Şirketin acenteler aracılığıyla satış yapmanın finansal riskleri konusunda "temkinli" olduğunu ve 2019'da Thomas Cook'un çöküşünden sonra sektördeki bazı kişilerin yaşadığı sorunları hatırlattığını söyledi.”

Taggart, sürdürülebilirlik yolculuğunda mümkün olduğunca fazla evrak işinden kurtulmayı amaçladığı için broşürü olmayan ilk otobüs tur operatörü olacağını söyledi.

Şu anda, bölgelerin demografisi ve otoyol bağlantıları nedeniyle seçilen Midlands ve güneybatı İngiltere'deki 35 toplama noktasından kalkışlar mevcuttur, ancak Taggart İngiltere'nin diğer bölgelerine genişlemeyi umuyor.

Geleneksel otobüs molalarında seyahat eden olgun müşterilerin müşteri tabanının önemli bir parçası olduğunu, ancak Toureasy'nin aileleri, genç gezginleri ve grupları da hedef alarak geniş bir çekiciliğe sahip olmayı hedeflediğini söyledi.

Toureasy Kurucusu Sean Taggart konuşmasına şöyle devam etti; “Pazarı genişletmeye çalışıyoruz. Hangi yaşta olursanız olun, antrenör gezileri çok değerlidir. Sürdürülebilirlik açımızla güçlenen farklı görünmeye ve hissetmeye çalışıyoruz. Bu yaz Birleşik Krallık tatilleri için göz kamaştırıcı fiyatlar" olacak." dedi.

Yeni festival yelpazesinin fiyatları, kahvaltı dahil bir gecelik otel konaklamasını ve otobüsle seyahati içeren Londra Noel Alışverişi ve Harika Windsor tatili için 79 £'dan başlıyor.

Pazarlıklı Bar ile Şenlikli Torquay İkramları, Exeter ve Plymouth gezilerinin yanı sıra bir "Noel Günü" yemeği ve "Yılbaşı Gecesi" partisi ile beş günlük bir "Türkiye ve Tinsel" tatilidir.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.