06 Mayıs 2024, Pazartesi
Son Dakika

THY Genel Müdürü, iç hatlarımızda özlenen ikramlara başlıyoruz

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabı üzerinden iç hatlar uçuşlarındaki ikramlar şöyle açıklama yaptı; “Çarşamba gününden itibaren iç hatlarımızda özlenen ikramlarımızı vermeye başlıyoruz.” dedi.
20.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi 

Konu hakkında THY ise web sayfasında şu açıklamalara yer verdi;

Uçuşlarımızda sağlığınızı korumak öncelikli hedefimiz. Yeni dönemde, özlediğiniz zengin ikramlarımızı yüksek standartlarda hijyen önlemleri alarak sizlerle yeniden buluşturmaya başladık. Sağlık tavsiyeleri doğrultusunda teması en aza indirmek için bu süreçte sunum şeklimizde farklılıklar olabilir. Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

  • Yurt içi uçuşlarımızda otoritelerin belirlediği kurallar gereği su servisi yapıyoruz. 
  • Yurt dışı uçuşlarımızda sıcak ikramlarımızla soğuk/sıcak içecek seçeneklerimizi servis ediyoruz.
  • Sağlık durumu, dini inanış veya beslenme tercihi nedeniyle talep edilebilen özel yemek hizmetimizi en çok ihtiyaç duyulan seçeneklerle yeniden sunuyoruz. Yurt içi ve KKTC (Ercan Havalimanı) uçuşlarımız hariç olmak üzere tüm yurt dışı uçuşlarımızda özel yemek hizmetinden faydalanabilirsiniz. Özel yemek servisimizhakkında detaylı bilgi almak isterseniz sık sorulan sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.
  • COVID-19 sürecinde ikram servisimiz ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz Pandemi sürecinde uçuşlarla ilgili bilmeniz gerekenler sayfamıza göz atmak isteyebilirsiniz.

           Sağlıklı ve güvenli uçuşlar dileriz.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.