05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

THY Başkanı Ahmet Bolat, hedefimiz 75 milyon yolcu

Türk Hava Yolları'nın online alışveriş mağazası "Shop&Miles" yenilenme töreninde konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçısı olan Türk Hava Yolları'nın bu yıl 75 milyon yolcu taşımayı hedeflediğini kaydetti.
28.07.2022

Ortadoğu Turizm 

2014 yılından bu yana Türk Hava Yolları çatısı altında "online" alışveriş sitesi olarak hizmet veren Shopandmiles.com, "New Shop&Miles Experience" ile hem teknik hem de tasarım olarak yepyeni bir görünüme kavuştu.

Ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi vaat eden yeni tasarımıyla, Miles&Smiles üyelerinin Millerini diledikleri gibi harcayabilecekleri, deneyim odaklı bir yaklaşımla kullanıcı dostu bir platform oluşturuldu. 

Miles&Smiles üyeleri, Miles ile kahve alabilecekleri gibi, lezzetli menü veya hediye çeki gibi çeşitli ürünlerle Millerini kullanabilecekler.

Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçısı konumundaki Türk Hava Yolları’nın bu yıl 75 milyon yolcu taşımayı hedeflediğini kaydeden Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Hayata geçirdiğimiz ilk günden itibaren Miles&Smiles üyelerimizden yoğun ilgi gören online alışveriş sitemizin “Yeni Shop&Miles Deneyimi” ismini verdiğimiz bu yeni evresinde internet sitemizi hem altyapı hem de tasarım olarak yeniledik. Türkiye’nin en değerli markaları ile birlikte sunduğumuz Shop&Miles’ı, üyelerimize gündelik yaşamlarında fırsatlar sunacak ve avantajlar sağlayacak bir şekilde kurguladık. Üyelerimiz artık Millerini hayatlarının her alanında kullanabilecekler ve ülkemizde kendi alanlarında en gözde ulusal ve uluslararası şirketlerin hizmetlerinden faydalanabilecekler.’’ dedi.

Tasarımıyla dikkat çeken shopandmiles.com sitesinde Türkiye'de kendi sektörlerinde pazar lideri olan en değerli markalarla iş birliği yaptık. Ayrıca Mil harcama seçeneklerini artırmak için birçok yeni marka Miles&Smiles program ortağı olarak platforma dahil edildiği bildirildi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.