07 Mayıs 2024, Salı
Son Dakika

Tatil.com sitesinin yeni sahini CRM Grup oldu

1998 yılında Türkiye'nin ilk ve tek seyahat portalı olarak kurulan Tatil.com, geçen yıldan bu yana maddi olarak zor bir dönemden geçiyor.
27.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Sektörün önde gelen markalarını bünyesinde barındıran CRM Group, yeniden yapılanmakta olan Tatil.com'u devraldı. 

CRM Grup Başkanı Ramazan Becer, Holimax'tan sonra sektöre üçüncü yatırımını gerçekleştirdiklerini belirterek, “15 yılı aşkın süredir turizm sektöründe pazarlama, satış ve dijital pazarlama hizmeti veriyoruz. Geçen yıl Holimax ile sektörde B2C satış faaliyetlerine de başladık ve aynı zamanda Le Chic Fethiye Hotel'i de bünyemize katarak otel işletmeciliğine de adım attık.” dedi. 

Tatil.com yatırımıyla turizm sektörüne ciddi bir ivme kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Ramazan Becer, "Tatil.com Türkiye'nin en iyi tatil domainlerinden biri. Global pazarda çok ciddi bir altyapısı var. Hedefimiz Tatil.com'u tüm dünyaya hizmet veren bir seyahat portalı haline getirmektir. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda ele alınacak iyi bir dijital süreçle ülkemizin tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır.

208 ülkede 600 binden fazla otelle anlaşma yapan Tatil.com, yaklaşık çeyrek asırdır varlığını sürdürüyor. Türkiye'nin ilk ve tek yurt içi ve yurt dışı otel, uçak, özel ve grup seyahat rezervasyonlarının yapılabildiği seyahat portalı olarak bilinen şirketin, geçmişte çeşitli illerde 90'a yakın yetkili satış ofisi bulunuyordu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.