02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Suudi Hava Yolları, hacılar için "Önce Bagaj" hizmetini başlattı

Suudi Hava Yolları, Mekke ve Medine'deki uluslararası hacılar için "Önce Bagaj" hizmetini başlattı.
07.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Suudi Arabistan Havayolları, hac uçuşlarından 24 saat önce, biniş ve bagaj kartlarının yanı sıra Mekke ve Medine'deki evlerinden bagaj teslimi de dahil olmak üzere uluslararası hac uçuşlar için fırsatlar sunan yeni bir ücretsiz hizmet duyurdu.

Yeni hizmet yalnızca Suudi Hava Yolları'ndan, Mekke'de hizmet sağlayıcıları olan grupların temsilcileri tarafından günün her saati “hajjm1@jed-sa.com” mail adresine veya +966515223812 telefon numarasına watsapp üzerinden, Medine'de ise hajjS1@jed-sa.com veya +966515223813 nolu telefondan watsapp aracılığıyla önceden koordine edilerek sağlanıyor.

Havalimanlarına giriş ve çıkışların sorunsuz akışın bir parçası olarak, Saudi Havayolları bagaj talimatları, hac düzenleme standartları ve Suudi Arabistan'ın içinde ve Uluslararası 20 havalimanında 6 dilde sunulan görsel görüntüler ile desteklenen yeni bagaj sistemi ile iligili tanıtım yapılmaktadır.

Kampanyada bagaj içerisinde zemzem suyu dahil herhangi bir sıvının taşınmaması, bagajların iyi durumda ve ambalajlı olması ve herhangi bir engel olmadan geri dönerken tamamlanması amaçlanan diğer talimatların olması talimatı verildi.

Suudi Hava Yolları, hacı taşımacılığına yönelik uçuşlarla birçok destinasyona ulaşan ve Krallığın tüm bölgelerine uzanan, dünyada 4 kıtaya uçan düzenli ve ek uçuş ağının desteğiyle varış aşamasında hacıları almaya devam ediyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.