02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Suudi Arabistan yabancı hacılara yeniden açılıyor

Suudi Hac ve Umre Bakanlığı, pandeminin neden olduğu iki yıllık bir aranın ardından yabancı konukların 2022'de Mekke'ye yapılacak yıllık hac hacına katılabileceklerini duyurmak için bir açıklama yaptı.
08.03.2022

Ortadoğu Turizm - Riyad 

2020'de Suudi Yetkililer, Covid-19'un yayılmasını önleme tedbirlerinin bir parçası olarak yıllık faaliyetleri Krallık içindeki vatandaşlar ve sakinlerle kısıtladı.

Geçen yıl yabancı hacılara kısmi bir yeniden açılma olmasına rağmen, Suudi Arabistan şimdi 95 milyon Müslümana ev sahipliği yapan Nijerya da dahil olmak üzere hariç tutulan 17 ülkeye seyahatin askıya alınmasını kaldırdı.

Bu, dünyanın dört bir yanından milyonlarca hacının artık dini yükümlülüklerini yerine getirmek için Haziran ve Temmuz ayları arasında Suudi Arabistan'a seyahat edebileceği anlamına geliyor.

Suudi Hac ve Umre Bakanlığı, 2022 hac için revize edilmiş hacı kotasının yakında her katılımcı ülke için serbest bırakılacağını duyurdu.

Daha fazla bilgi için https://www.haj.gov.sa/en adresini ziyaret edin.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.