02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Suudi Arabistan ve Emirates (BAE) arasında turizm anlaşması

Suudi Turizm Otoritesi (STA) ve Emirates, Suudi Arabistan'a gelen turizmi artırmak ve havayolunun geniş küresel ağı üzerinden yeni yolcu segmentlerini çekmek için bir anlaşma imzaladı.
18.02.2022

Ortadoğu Turizm 

Havayolu ayrıca, tarifelerini, ağındaki kilit kaynak pazarlardan Suudi Arabistan'daki (Riyad, Cidde, Dammam ve Medine) ağ geçitlerine göre hizalayarak, müşterileri için daha fazla bağlantı ve kolaylık sağlayarak ve gelen turizm varışlarını daha da geliştirecek.

Suudi Turizm Otoritesi CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahd Hamidaddin, ortaklık hakkında şunları söyledi: "Suudi Turizm Otoritesi ile Emirates Havayolu arasında imzalanan mutabakat zaptı, dünya çapında 120'den fazla destinasyona ulaşmamızı ve bu destinasyonlardan çeşitli turisti Suudi Arabistan'a çekmemizi sağlayacak.

Suudi Turizm Otoritesi, Körfez bölgesi ve dünyadaki en önemli pazarları hedefleyerek 2030 Vizyonu ile uyumlu Turizm Ekosistemi içinde Suudi Arabistan'a turist çekmek ve turizm destinasyonlarını tanıtmak için çabalarını sürdürmektedir. 

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: “Suudi Turizm Otoritesi ile stratejik olarak ortak olmaktan ve Krallığın canlı kültürünün, mirasının ve çarpıcı biyolojik çeşitliliğinin muazzam potansiyelini ve cazibe merkezini dünyaya açma çabalarını desteklemekten gurur duyuyoruz. KSA kendisini mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer olarak konumlandırdı ve bu sadece başlangıç. Krallığın çok çeşitli ziyaretçileri çekmek, ikonik sitelerin farkındalığını güçlendirmek ve gelişmiş bağlantı yoluyla onları daha erişilebilir kılmak için daha geniş turizm planlarına katkıda bulunmak için ortak bir hedefimiz var. STA ile ilişkimizi büyütmeyi ve Krallığın turizmde büyümesini olumlu yönde etkilemeyi dört gözle bekliyoruz.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.