28 Nisan 2024, Pazar
Son Dakika

Suudi Arabistan, Umre ziyareti girişleri için yeni kararlar aldı

Suudi Arabistan'daki Hac ve Umre Bakanlığı, Suudi Gazetesi'nin haberine göre, umre hacılarının Krallığın herhangi bir uluslararası veya bölgesel havaalanından girip çıkabileceğini açıkladı.
02.09.2022

Ortadoğu Turizm 

Hac ve Umre Bakanlığı ayrıca Suudi Arabistan Krallığı'nda umre vizesi ile hacıların azami kalış süresinin 90 gün olduğunu, Mekke, Medine ve Suudi Arabistan'ın diğer tüm şehirleri arasında hareket edebileceklerini söyledi.

Bakanlık, hacıların umre programını planlayabileceklerini ve bireylere yönelik umre hizmetleri için onaylanmış elektronik platformlar üzerinden vize başvurusu yapabileceklerini belirtti.

Hacının Covid-19 ile enfekte olmadığından veya enfekte bir kişiyle temasa geçmediğinden emin olmak için Eatmarna uygulamasında umre ziyaretine izin verilmelidir. Eatmarna uygulamasına kayıt ve Umre izinlerinin verilmesi, Suudi Arabistan Krallığı'na giriş için geçerli bir vize gerektirir.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.