01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Suudi Arabistan, turist vizesi ile umre yapılabilmesine izin veriyor

Suudi Arabistan, 2019 yılında faaliyete geçirdiği elektronik vize gelecek tüm ziyaretçilere ve turistlere kapılarını açtığını bildirdi.
14.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Suudi Arabistan ziyaretçi ve turist vizelerini turizm faaliyetleri için kullanmalarına ve farklı şehir ve bölgelerdeki cazip destinasyonları ziyaret etmelerine umre yapabilmelerine de olanak sağlayacaktır. 

Müslüman vize sahipleri, Eatmarna uygulamasında izin kaydı yaptırdıktan sonra umre yapabilirler. 

Elektronik vize sistemi ile turistlerin Krallığa girişinde bir dönüm noktası oluşturarak dünyanın her yerinden gelecek ziyaretçilerin antik miras, kültür ve doğal alanları gezip ziyaret etmelerini sağlayacaktır. 

Ziyaretçiler ve turistler Abha ve Taif dağlarından Cidde sahillerine kadar Al-Ahsa'ya ve ardından Riyad'a ülkenin tüm şehirlerini rahatlıkla gezebilecekler. 

Suudi Arabistan elektronik turist vizesi ile 49'dan fazla ülkeden daha fazla hacı, ziyaretçi ve turist çekmeye yardımcı oldu.  Ülkede kalış süresi 90 günü geçmediği sürece, yıl boyunca birden fazla olarak Krallığa giriş yapabilirler. 

 Suudi Arabistan “Suudi Ruhu”, ile 930 numarasına entegre bir turist bakımı merkezi kurmanın yanı sıra, 8 dil konuşan çeşitli platformları aracılığıyla turistlere ve ziyaretçilere günün her saati tüm bilgi ve hizmetleri sunmaktadır.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.