29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Suudi Arabistan, hacılar için 10 onaylı Corona hacı aşısını açıkladı

Suudi Sağlık Bakanlığı, 2022 Hac sezonunda hacı adayları için Krallık'ta onaylanmış Corona aşılarının listesini ve her biri için gereken doz sayısını açıkladı.
05.06.2022

Ortadoğu Turizm 

Bakanlık, Hac 2022 için Krallıkta onaylanmış 10 korona aşısını açıkladı ve bu aşılar şunlardır;

1. Pfizer-BioNTech (2 doz) 
2. Moderna (2 doz) 
3. AstraZeneca (2 doz)  
4. Janssen (1 doz)  
5. Covovax (2 doz) 
6. Nuvaxovid (2 doz) 
7. Sinopharm (2 doz) 
8. Sinovac (2 doz) 
9. Kovaksin (2 doz)   
10. Sputnik V (2 doz)

Sağlık Bakanlığı, 2022 sezonu Hac ve Umre bölgelerinde Hac ve Umre veya Mevsimlik çalışma yapmak için Suudi Arabistan'a gelenlerin sağlık gerekliliklerini ve talimatlarını Pilgrim's Health özelliği ile açıklayan bir belge yayınladı. 

Hac Bakanlığı ayrıca bu yıl Hac sezonu için konaklama ve ulaşım gerekliliklerinin yanı sıra sağlık hizmetleri ile Mekke, Medine, Kutsal yerler ve Cidde'deki hastane ve sağlık merkezlerinin yerlerinin bir listesini açıkladı.

Krallığın vatandaşlara, sakinlere ve ziyaretçilere yüksek kaliteli sağlık hizmetleri sunmak için sağlık sektörüne gösterdiği ilgi nedeniyle, Sağlık Bakanlığı, insanların sağlıklarına daha fazla dikkat etmelerine yardımcı olacak birkaç video, resim içeren belgeler ekledi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.