02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Suudi Arabistan Hac ve Bakanlığı acil kodu ile duyurdu

Suudi Arabistan Devlet Haber Ajansının acil kodu ile geçtiği haber ile 2022 yılı Hac mevsiminde krallığın içinden ve dışından bir milyon hacının ağırlanacağı bildirildi.
09.04.2022

Ortadoğu Turizm 

2022 yılı hacı sayısını Krallık içinden ve dışından bir milyona çıkarılacağı bildirilen duyuruda, dünyanın en fazla sayıda Müslüman'ın Hac ve Umre yapmasını ve Mescid-i Nebevi'yi ziyaret etmesini sağlanacağı belirtildi. 

Bu yılki Hac, temel dozlarda Corona aşıları ile bağışıklamanın tamamlanması şartıyla, 65 yaşından küçük yaş grubu içindir.

Krallık dışından Hac için gelenlerin, Krallığa hareket tarihinden önceki 72 saat içinde alınan bir numune için Corona virüsü için PCR negatif bir test sonucu vermeleri gerekmektedir.

Hac ve Umre Bakanlığı ayrıca, Hacıların sağlık ve güvenliklerini korumak için ayinlerini gerçekleştirirken ihtiyati tedbirlere uymak zorunda olduğunu da yazdı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Gitmeliyiz
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.