02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Suud Arabistan’tan hacılara yardımcı olacak yeni bir hizmet

Mekke'deki Ulu Cami ve Medine'deki Mescid-i Nebevî İşlerinden Sorumlu Genel Başkanlığı, hacılara yardım için kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyor.
03.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Bu yıl hac sezonunda hacılara sunulan hizmetler arasında 1.800 elektrikli araç bulunuyor. Bu hizmet, hacıların Kabe'yi tavaf etmesini ve asma kattan geçişlerini kolaylaştıracak.

Hacı, Kabe içinde bulunan 30'dan fazla satış noktasından 50 Riyal gibi bir miktar ile varış tavafını gerçekleştirmek için elektrikli bir araç kiralayabilir. Bu elektrikli araçlar için belirlenen tüm noktalarda yaklaşık 450 kişi çalışıyor.

Hacıların ibadetlerini kolaylaştıran yollar ve operatörler sağlanarak, belirlenen kişilere özel araçlar da sağlandı. Hacılardan genel olarak, bu hizmetleri harika ve rahat olarak nitelendirdi ve yaşlıların tavafı ile ibadet faaliyetlerini kolaylaştırdığını söylediler.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.