03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Singapur önümüzdeki ay aşılı turistleri ağırlayacak

Singapur, aşılı seyahat yolunun önümüzdeki ay BAE, Suudi Arabistan, Katar, Hindistan ve Endonezya'dan gelen turistleri kapsayacak şekilde ayarlandığını duyurdu.
17.11.2021

Ortadoğu Turizm 

Hindistan ve Endonezya'dan tam aşılı turistler 29 Kasım 2021'den itibaren Singapur'u ziyaret edebilecekken, BAE, Suudi Arabistan ve Katar'dan seyahat edenler 6 Aralık 2021'den itibaren ziyaret edebilecek.

Seyahat şeridine hak kazanmak için ziyaretçilerin Pfizer, Moderna, Oxford-AstraZeneca, Covishield, Janssen, Sinopharm veya Sinovac aşısının tam dozunu almış olmaları gerekir.

Seyahat şeridi varışlarının, kalkıştan sonraki 48 saat içinde yapılan bir testten negatif bir PCR testi sonucu sunmaları ve varışta başka bir Covid-19 testinden geçmeleri gerekir.

Singapur'u ziyaret etmek isteyen turistler, seyahatlerinden en az yedi gün önce kısa süreli veya uzun süreli ziyaretçi geçiş kartları için başvurmalıdır.

Hindistan ve Endonezya'dan gelenler için başvurular 22 Kasım'da başlayacak ve BAE, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelenler bir hafta sonra 29 Kasım'da başvurabilecekler.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.