05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Seyahat Uzmanlarına Göre Rahat Bir Uçuş İçin İpuçları ve Püf Noktaları

Güvenlik hatları, olası gecikmeler ve aynı koltukta saatlerce oturmak arasında hava yolculuğu, herhangi bir kaçışın zorlu bir parçası olabilir. Bu nedenle, dünyanın en iyi seyahat danışmanlarından oluşan uzun mesafeli bir uçuşu kolaylaştırmak için ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşmalarını istedik.
12.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

“Kalkış, bağlantı ve konaklama zamanlarınız için makul bir zaman seçmek kadar, doğru uçak ve koltuğu seçmek de önemlidir.  Tüm premium ekonomi, işletme veya birinci sınıf koltuklar aynı değildir - aynı havayolunda bile." (Keith Waldon)

"Her zaman kaşmir şalımla seyahat ederim. Hafif ve çantama koyması kolay, beni sıcak ve rahat tutuyor. Ayrıca her zaman katlanır terliklerimi de yanımda taşıyorum, böylece uçuşun başından sonuna kadar rahat olabilirim. Asla ayrılmayın. Zaten çok ilgilendiğiniz bir kitap olmadan, bu yüzden okuyacak ve eğlenecek bir şeyiniz var."  (Ruth Turpin)

"Çin, ABD ve Birleşik Krallık arasında sık sık seyahat ediyorum Bu uzun mesafeli uçuşlarda jet gecikmesini en aza indirmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bunu başarmaya yardımcı olmak için varış noktasına varışımı saat 16.00'ya kadar sürüyorum.  Uçuş sırasında uyumadım, inişte en az akşam 9'a kadar uyanık kalacağım, böylece kendi vücut saatim varış gününden itibaren yeni saat dilimine en iyi şekilde denk gelebilme şansına sahip olur." (Guy Rubin)

“İmkanınız varsa uçak kiralayın.  Dünyanın en büyük ve lüks özel jetlerinden biri olan Crystal Skye, Salvatore Ferragamo ile 30.000 fit yükseklikte şarap tadımlarının mümkün olduğu, yatabilen koltuklar ve ayakta duran bir sosyal salon ile tamamlandı." (Malaka Hilton)

 "Boscia'nın Süper Havalı Şişlik Giderici Göz Balsamı, uzun yolculuklar için olmazsa olmazdır. Varışta canlı görünebilmeniz için gözleri yatıştırmak için meyan kökü ve zerdeçal özü gibi tamamen doğal maddeler kullanır. Aura Cacia'nın Chill Pill Roll-on uçucu yağ karışımını taşıyorum. Yağları avuçlarıma sürüyorum, ellerimi ovuşturuyorum ve sakinleştirici, narenciye-nane aromasını içime çekiyorum uçuş sırasında beni gerçekten rahatlatıyor." (Marion Miller)

“Yanınızda kulak tıkacı ve kaşmir kapüşonlu ve gözlerinizi kapatacak kadar büyük kapüşonlu bir kapşonlu getirin.  Bu iki parçayla, yoğun tuvaletin yanında 38. sıra da dahil olmak üzere hemen hemen her yerde uyuyabilirim!" (Paul Irvine)

"Küçük çocuklarımla çok uçuyorum ve rahat bir uçuşa yardımcı olan şey onları rahat ettirmek. Mümkün olduğunca önceden deneyim hakkında sohbet ediyoruz. Oturma atamaları ve uçak içi gibi en basit şeyler hakkında çok heyecanlanıyorlar. Çocukların yemeklerini önceden sipariş ettiğimden emin oluyorum, böylece yiyecekleri uçağın geri kalanından önce teslim ediliyor ve sonra evde yatmadan önce rutinimizi taklit etmeye çalışıyorum." (Cassandra Bookholder)

"Havadayken rahat ve rahat hissetmek benim için en önemli öncelik. Her zaman tüm günlük planlarımın bir listesini yazarım ve bavulumu toplamadan önce kıyafetlerimi parçalara ayırırım. Her zaman boynum için iki adet eskimiş ipek eşarp ve bir eşarp ile seyahat ederim.  omuzlarım için pashmina. Rahat, şık ve uçak battaniyesine sıhhi bir alternatif. Ayrıca kompresyonlu seyahat çorapları bacaklarımın ve ayaklarımın dolaşımını sürdürmesine yardımcı olan bir rahatlık." (Jennifer Wilson)

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.