28 Nisan 2024, Pazar
Son Dakika

Saudia Airlines, Riyad-Seul uçuşlarını başlatıyor

Suudi Arabistan Havayolları, 16 Ağustos 2022'den itibaren Güney Kore'nin başkenti Seul'e yeni bir rota başlatmaya hazırlanıyor.
11.08.2022

Suudi Arabistan 

Cidde'deki Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı'ndan 16 Ağustos günü kalkacak ilk uçak Incheon Uluslararası Havalimanı'na Riyad'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'na uğrayıp uçuşuna devam edecek. 

Suudi Arabistan yeni rotadaki Seul uçuşları, Boeing 787 Dreamliner ile Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri haftada üç kez gerçekleştirilecek.

Saudia Airlines CEO'su Ahmed Al-Wasiya, şunları söyledi: "Suudi Arabistan'ın Güney Kore'deki varlığı, seçkin hava konukseverliğimize ve uluslararası ödüller kazanmamızı sağlayan diğer tüm hizmet sistemlerine ek olarak, her iki ülkeden ve yurtdışından gelen konuklar için daha fazla seçenek anlamına geliyor. Suudi'nin ulusal taşıyıcısı şu anda dört kıtada 100'den fazla noktaya uçuş gerçekleştiriyor.” dedi. 

Daha fazla bilgi için www.saudia.com

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.