01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Sapanca, tatil için dört mevsim gidilebilir bir şehir

Sakarya’nın kuzeybatısında yer alan gölü ve pitoresk doğasıyla ünlü Sapanca bölgesi, her mevsim yerli ve yabancı turistlerin gözde destinasyonlarından biridir.
12.04.2022

OrtadoÄŸu Turizm 

Sapanca bölgesinde ziyaretçiler göl çevresinde yürüyüÅŸ, bisiklet ve tekne gezintisi ve zipline gibi çeÅŸitli aktiviteler gerçekleÅŸtirebilirler.

DoÄŸayla iç içe otel, villa, ahÅŸap ev gibi geniÅŸ konaklama seçeneklerine sahip bir bölge. Türkiye'de okullar tatilinin baÅŸlaması ve 17 Nisan'a kadar devam etmesi ile bölgenin artan sayıda yerli ziyaretçiye ev sahipliÄŸi yapması devam ediyor. 

Sapanca Turizm DerneÄŸi BaÅŸkanı Berrin Yılmazer, Anadolu Ajansı’na verdiÄŸi röportajda, bölgenin Ä°stanbul, Ankara, Bursa ve Ä°zmir gibi büyük ÅŸehirlere yakınlığı nedeniyle tatilcilerin yoÄŸun katılımına tanık olduÄŸunu söyledi.

Sapanca, Ramazan ayındaki manevi atmosfere uygun, ziyaretçilerinin huzur ve sükunet dolu zamanlar geçirmesini saÄŸlayan güzel bir turizm ÅŸehridir” dedi.

Bölgede turizm tesisi iÅŸleten bir yatırımcı ise; “Sapanca'nın Corona salgını sonrası turist sayısında artışa tanık olduÄŸunu söyledi. Ve birçok ziyaretçinin artık tatillerini oteller yerine müstakil evlerde geçirmeyi tercih ettiÄŸini, turistlerin Sapanca'da doÄŸal güzelliÄŸin tadını çıkarabileceklerini ve çeÅŸitli rekreasyonel aktiviteler gerçekleÅŸtirebileceklerini belirtti.”

OrtadoÄŸu turistlerin çok şık tercih ettiÄŸi Sapanca OrtadoÄŸu Turizmine ayrı güzellik ve destek katmaktadır. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Mekanlar
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.