26 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Şanlıurfa, Göbeklitepe Kültür Ve Turizm Fuarını organize ediyor

Şanlıurfa Tarih ve Kültür şehri sloganı ile bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarına ev sahipliği yapacak.
12.12.2021

Ortadoğu Turizm 

Göbeklitepe’nin 12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihine ışık tutan Şanlıurfa Karahantepe’nin de gün yüzüne çıkması ile adını dünyaya duyuran Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bu yıl ilk kez Göbeklitepe Kültür ve Turizm fuarı düzenlenecek.

Yemek kültürü ve Gastronomi Sıra Geceleri şehri Şanlıurfa, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin uğrak mekânı haline gelmeye devam ediyor. Son yıllarda turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı düzenleyecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek olan ve çok sayıda Turizm firmasının katılım sağlayacağı Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 16-19 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa'da kapılarını açıyor. Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık tutulacak.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.