02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Rusya ülkeye girişlerde Pcr test değişikliği kararnamesini yayınladı

7 Temmuz'dan itibaren ülkeye dönen Rus Vatandaşlarının sadece bir PCR testi yapması gerekecek. Aşılanmış ve iyileşmiş hastalar ise testlerden muaf tutulacaktır.
07.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Moskova 

Rus vatandaşları 7 Temmuz 2021’den itibaren ülkeye girişlerinde tek pcr testi yaptıracaklardır. Pcr test sonucu alınana kadar ikametlerinde izolasyona gireceklerdir. 

Son 12 ayda COVID-19 aşısı olanlar veya son 6 ayda COVID-19 hastalığı geçirip iyileşenler için PCR testi zorunluluğu Rus Vatandaşları için kaldırıldı.

PCR testi çalışmaları ile hastalık geçmişi ve aşı ile ilgili bilgilerin ilgili forma doldurularak Devlet Hizmetlerinin portalında yayınlanmalıdır.

Daha önce yayınlanan kararnamede yurtdışından dönen tüm Rusya Vatandaşlarının Covid-19 için çift PCR testinden geçmesi ve test sonuçlarını ile ilgili bilgilerin 5 takvim günü içinde devlet hizmetleri portalında yayınlanması zorunluluğu vardı. Bu gerekliliğe uyulmaması para cezasına tabiydi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Taşımacılık
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.