01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Rusya’dan, Türkiye’ye turist akışı devam edecek

Rusya Tur Operatörleri Birliği, turizm sezonunda beş tur operatörü ve yedi havayolu şirketi ile Rusya'dan Türkiye'ye turizm uçuşlarının yapılacağını duyurdu.
12.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Rusya’nın Ukrayna’ya savaşından dolayı ABD ve Avrupa Birliği’nin uyguladığı hava ambargolarında dolayı Rusya turizm rotasını Türkiye’ye çevirdi. Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından açıklamada bugün itibarıyla Türkiye’ye uçuşların başladığı ve yaz tatil dönemi için uçuş programı başlatıldığı duyuruldu.

Türk Hava Yolları tur operatörleri programlarının bugün itibariyle başladığı ve Pegasus Hava Yolları'ndaki tur operatörlerinin ise uçuş programının bir kaç güne başlayacağı bildirildi.

ATOR tarafından yapılan açıklama şöyle; “Moskova'dan Antalya'ya charter programları Biblio-Globus operatörünün talimatıyla Antalya'ya Red Wings havayolu tarafından gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin düşük maliyetli havayolu Pegasus Airlines ve bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları işbirliği ile; ANEX Tour, Coral Travel, FUN&SUN (TUI Rusya), Pegas Touristik’in Moskova’dan Antalya’ya uçuş programları başlıyor.” denildi. 

Rus havayolları Rossiya ve Azimut Havayolları'nın 28 Nisan’da Mineralnye Vody'den Antalya’ya Intourist uçuş programının başlayacağı bildirildi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Gitmeliyiz
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.