30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Radisson Hotel Group, Türkiye'deki büyüme planını hızlandırıyor

Radisson Hotel Group, 2023 yılına kadar 50 otele ulaşmak için Türkiye'deki geliştirme hattı hedeflerini hızlandırıyor.
16.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Radisson Grup, ülkedeki varlığını 10 yeni otelle büyütmeyi ve iki yeni markayı, Radisson Individuals ve Radisson Red'i Türkiye pazarına sunmayı planlıyor.

2021'de Radisson Hotel Group, 2025 yılına kadar Türkiye'de 50 otele ulaşma hedefini açıklamıştı ve o yıl altı yeni otele imza atarak, Bodrum, Erciyes Dağı ve İzmir Aliağa da dahil olmak üzere önemli lokasyonlarda yeni tesisler açtı.

Grup, Radisson Individuals ve Radisson Red'in lansmanının yanı sıra lüks Radisson Blu markasının genişletilmesiyle desteklenen 2023 yılı sonuna kadar 50 otel hedefine ulaşma yolunda ilerliyor.

Türkiye'deki ilk Radisson Individuals tesisi olan Royan Hotel Ayasofya İstanbul bu ay açılacak. İstanbul'un tarihi yarımadasının kalbinde yer alan otel, 48 oda ve süit ile Boğaz manzaralı iki restoran sunacak. 

Grup ayrıca Assos, Güre, Yalova ve Eskişehir'de Radisson Individuals mülkü olacak beş yeni projeye imza atarak planlanan tüm projelerini 6 ila 18 ay içinde açılması planlanıyor.

Artan eğlence amaçlı seyahat talebinden yararlanan Radisson Hotel Group, yeni Radisson Blu ve Radisson RED otellerinin açılışıyla İzmir'deki ayak izini de genişletecek.

Radisson Blu Hotel, İzmir Bornova 220 konuk odasına sahip olacak ve Radisson Red İzmir Point Bornova, 106 konuk odası ile moda, sanat ve müzikten ilham alan Radisson Red markasının tanıtımını temsil edecek.

Radisson Hotel Grubun Türkiye'deki büyümesi hakkında konuşan Türkiye Kalkınmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi şunları söyledi: “Türkiye kilit odak pazarlardan biri ve son zamanlardaki büyüme ivmesi, ülke genelindeki tüm Radisson Hotel Group markalarının gücünü ve alaka düzeyini gösteriyor.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.