29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Qatar Airways ve JetBlue ortaklığını genişletme kararı aldı

Qatar Airways ve JetBlue, müşterilere seyahat rezervasyonu yaparken daha fazla avantaj sağlamak için mevcut 11 yıllık ortaklıklarını genişletmeye hazırlanıyor.
28.03.2022

OrtadoÄŸu Turizm 

GeniÅŸletilmiÅŸ ortaklık, önümüzdeki aylarda ek pazarlarda kod paylaşımını, JetBlue TrueBlue ve Qatar Airways Privilege Club sadakat üyeleri için geliÅŸtirilmiÅŸ faydaları, geniÅŸletilmiÅŸ pazarlama fırsatlarını ve her iki taşıyıcı arasında yeni baÄŸlantılar oluÅŸturmak için uçuÅŸ programlarında iyileÅŸtirmeleri içerecek.

Qatar Airways, Amerika kıtasındaki müÅŸterileri küresel ağına baÄŸlamak için halihazırda JetBlue'nun en iyi ortaklarından biri ve ortaklık içindeki yeni geliÅŸtirmelerle trafiÄŸin daha da artması bekleniyor. 

JetBlue'nun Kuzey Amerika ve Karayipler'deki 100'den fazla varış noktası ve Qatar Airways'in 82 ülkeden oluÅŸan küresel ağı arasında seyahat etmek için daha fazla seçeneÄŸe sahip olacak.

Buna ek olarak, havayolları JetBlue'nun en büyük odak ÅŸehri ve Qatar Airways'in ABD'deki en çok hizmet verilen varış noktası olan New York JFK'ye baÄŸlanan müÅŸteriler için entegre bir hava tarafı transfer seçeneÄŸi geliÅŸtirmeyi planlıyor.

JetBlue CEO'su Robin Hayes, duyuruyla ilgili olarak ÅŸunları söyledi: "On yıldan fazla bir süredir Qatar Airways, JetBlue markası ve müÅŸterilerimizin beklentileriyle son derece uyumlu, sürekli olarak yüksek bir müÅŸteri deneyimi sunan mükemmel bir ortak olmuÅŸtur. Åžimdi, önümüzdeki on yılımıza birlikte baktığımızda, bugün açıklanan geliÅŸtirmeler ve büyüme planları, Qatar Airways'i uluslararası tabanlı en büyük ortağımız olma yolunda ilerletecek."

Qatar Airways grup baÅŸkanı Akbar Al Baker ÅŸunları ekledi: “Qatar Airways ile JetBlue arasındaki geliÅŸtirilmiÅŸ ortaklık, havacılık endüstrisinin toparlanması için bir baÅŸka cesaret verici iÅŸarettir. GeniÅŸletilmiÅŸ bir küresel aÄŸ aracılığıyla yolcularımıza önemli faydalar saÄŸlayarak JetBlue gibi önde gelen havayolları ile ortaklıklarımızı büyütmeye odaklandık.  Her iki havayolunun da müÅŸteri deneyimi ve inovasyonda mükemmelliÄŸe güçlü bir baÄŸlılığı var ve bu yakın iliÅŸkinin ortak müÅŸterilerimiz için çok olumlu bir adım olmasını saÄŸlıyor.”

JetBlue müÅŸterileri ÅŸu anda Katar'ın Hamad Uluslararası Havalimanı üzerinden Afrika, Asya Pasifik, OrtadoÄŸu  ve Güney Asya'daki 80'den fazla noktaya seyahat seçeneklerine eriÅŸiyor.  Qatar Airways müÅŸterilerinin ÅŸu anda JetBlue ağı genelinde 60'tan fazla varış noktasına eriÅŸimi var.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Taşımacılık
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.