03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Qatar Airways Mısır'a yeni uçuşlar başlatıyor

Qatar Airways, Mısır'a daha fazla uçuş başlatmaya hazırlanıyor. Luksor'a seferler haftada dört uçuşla 23 Kasım 2021'de, Şarm El-Şeyh'e haftada iki sefer 3 Aralık 2021'de başlayacak. Yeni rotalar, havayolunun Airbus A320'si tarafından işletilecek.
24.10.2021

Ortadoğu Turizm 

Bu ayın başından itibaren (Ekim 2021), Qatar Airways Kahire hizmetini günde üç sefere çıkardı. Luxor operasyonlarının yeniden başlaması ve Şarm El-Şeyh'e uçuşların başlamasıyla birlikte Qatar Airways, Skytrax tarafından Dünyanın En İyi Havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) üzerinden Mısır'a haftalık toplam 34 uçuş gerçekleştiriyor. Yeni hizmetler, First Class'ta 12 koltuk ve Economy Class'ta 132 koltuk içeren bir Airbus A320 uçağı tarafından gerçekleştirilecek.

Qatar Airways ile Luksor ve Şarm El-Şeyh'ten veya üzerinden uçan yolcular, Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Amerika'da 140'tan fazla varış noktasına bağlantıdan yararlanabilir.

Mısırlı futbol taraftarları için kritik öneme sahip olan hizmetlerin genişletilmesi, 30 Kasım - 18 Aralık 2021 tarihleri ​​arasında FIFA Dünya Kupası öncesinde gerçekleşecek olan Katar'daki 2021 FIFA Arap Kupası'na katılmak için daha fazla seyahat seçeneği sunacak.

Qatar Airways, seyahat tarihlerinde ve destinasyonlarında sınırsız değişiklik ve 31 Mayıs 2022 tarihine kadar tamamlanan seyahatler için düzenlenen tüm biletler için ücretsiz geri ödeme sunan esnek rezervasyon politikalarına sahip,,,

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.