26 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Papara ve HotelRunner İş Birliği ile Ödeme Dönemi Başlıyor

Türkiye’de elektronik para hizmetlerine yön veren Papara, turizm sektörünün lider satış odaklı yönetim platformu ve dijital kontrat ağı HotelRunner ile iş birliğine imza attı.
13.01.2022

Ortadoğu Turizm 

Pazara ücretsiz hesap açma, 7/24 para transferi, fatura ödeme ve tüm dünyada geçerli Papara Card ile harcarken kazanma avantajlarıyla 11 milyonu aşkın kullanıcısına “premium” standardında bir hizmet ve finans deneyimi sunarak, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyadan binlerce konaklama tesisinin operasyon ve rezervasyonlarını dijitalleştiren, turizm sektörünün global çapta lider satış ve operasyon yönetim platformu HotelRunner ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

Konaklama tesisleri ve acentelere yönelik inovatif teknoloji çözümleri sunan HotelRunner ve yenilikçi finans hizmetlerini tüm kullanıcılarına eşit olanaklarla sunan Papara’nın gerçekleştirdiği iş birliğiyle oteller ve kısa dönem kiralama tesisleri gibi birçok turizm işletmesi, müşterilerine hızlı ve güvenli ödeme alternatifleri sunabilecek. HotelRunner bünyesinde yer alan 41 binden fazla konaklama tesisi, Papara’nın ödeme alt yapısını hizmet verdikleri sistemlere entegre ederek kolayca ödeme alabilecek. 

HotelRunner’ın online ödeme yöntemleri arasına katılan Papara ile oteller, Papara hesabı olan müşterilerine Papara QR ile tesis içerisinde ve Papara Checkout ile doğrudan web sitesinden rezervasyon anında hızlı ve pratik ödeme imkânı sunabilecek. 11 milyondan fazla Papara kullanıcısı, HotelRunner ağında bulunan tesislerin sunduğu oda, restoran, transfer ve tur gibi hizmet ödemelerini nakde ihtiyaç duymadan Papara QR ile güvenli, hızlı ve temassız yapabilecek. Üstelik nakit taşımanın zor olduğu spor salonu, havuz ve SPA gibi alanlar da buna dahil olacaktır. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.