02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Ortadoğu ve Afrika, hava yolculuğuna öncülük ediyor

Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki hava yolculuğu, küresel olarak %65'e kıyasla pandemi öncesi seviyelerin %83'üne ulaşacak.
02.07.2022

Ortadoğu Turizm 

ForwardKeys ve World Travel Market (WTM) tarafından yayınlanan verilere göre, Orta Doğu ve Afrika, 2022'nin üçüncü çeyreğinde Covid-19'dan sonra hava yolculuğunda en güçlü toparlanmaya öncülük ediyor.

Ortadoğu ve Afrika, 2019'un aynı döneminde dünya genelinde %65, Amerika'da %76, Avrupa'da %71 ve Asya Pasifik'te %35'e kıyasla, 2022'nin 3. çeyreğinde pandemi öncesi seviyelerin %83'üne ulaşacak.

Milyonlarca günlük uçuşu analiz eden ve seyahat istihbaratı sağlayan bir platform olan ForwardKeys, WTM için hazırladığı raporunda, bölgesel toparlanmayı Orta Doğu havalimanlarının Asya Pasifik ve Avrupa arasındaki seyahat için merkezler olduğu gerçeğine bağladı. Ortadoğu ve Afrika bölgesi, kıtalararası seyahatin yeniden canlanmasının öncülük etmeye devam ediyor. 

Seyahat istihbaratı sağlayıcısı ayrıca, COVID-19 için seyahat kısıtlamaları daha uzun süre devam ettikçe Asya ve Pasifik'in daha yavaş toparlandığını kaydetti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.