02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Ortadoğu Turizminin gözde şehri Yalova’da açıldı

Yalova Ege Gıda Turizm tarafından yenilenmesi yapılan Hotel Vela Verde iki yıllık aradan sonra tekrar Yalova turizminin hizmetinde faaliyete başladı.
12.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Hotel Vela Verde iki yıllık renovasyon  sürecinden sonra Yalova’da ön açılış ile hizmete girdi. Hotel Vela Verde Bursa Yalova yolu üzerinde konumlanmakta.

Doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Yalova’nın 5 km yakınında bulunan Hotel Vela Verde, şehrin dinamik iş ve alışveriş sahalarına yakın konumuyla ulaşım açısından misafirlerine büyük bir rahatlık sağlıyor.

Hotel Vela Verde; İstanbul, Bursa turizm üçgeni Yalova’da Vadi arasına konumlanmakta olup orman ve dağ manzaralı 48 odası bulunuyor. Organizasyonlar için iki adet salonu olan Hotel Vela Verde, yaz etkinlikleri için de havuz başında kusursuz alanlar sunuyor. Otel birbirinden renkli ve keyifli restoranlarında, misafirlerine dünya mutfaklarından lezzetler sunuyor. 

Ortadoğulu turistlerin gözde şehri Yalova turizmine katkıda bulunmak için Hotel Vela Verde markasını açan Yalova Ege Gıda Turizm tarafından şu açıklamada bulunuldu; “İş birliği sonucunda 2 yıl gibi kısa sürede oteli hizmete açtıklarını aktaran yetkili, bu süreçte emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkürler ederiz. Otelin Yalova'ya hayırlı olmasını dileriz,” dedi,

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.