19 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Ortadoğu Turizm'in sevilen yüzü Hüseyin Demirkol hayatını kaybetti.

E-Tevfik Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirkol genç yaşta elim bir kaza sonucu yaşama veda etti.
08.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Ortadoğu Turizm camiasının sevilen turizmcisi Hüseyin Demirkol, geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Sektörde kurucusu olduğu E-Tevfik Turizm ile tanınan Hüseyin Demirkol, Türkiye’nin Ortadoğu Turizm sektöründe bir çok faydalı çalışmalar sürdürüyordu.

Hüseyin Demirkol, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Hatay Avsuyu Köyünde defnedilecek.

Ortadoğu Turizm sektörünün sevilen yüzü Hüseyin Demirkol için TUSAD Başkanı Hasan Bayram’da bir taziye mesajı yayınladı;

Sevgili dostumuz Hüseyin Demirkol’u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Ortadoğu Turizm sektörüne başsağlığı diliyorum. 

Bugün gönlümüz hüzünlü, gözlerimiz yaşlı, değerli dostumuz Hüseyin Demirkol’u Rabbim cennetine koysun inşallah...... Hasan Demirkol, Engin Demirkol, Mehmet Demirkol, Mehmet Altünöz başta olmak üzere tüm aileye sabırlar diliyor, sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Nasif Ağırtaş
09.06.2021 01.22.02

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sabırlar versin inşallah

Celal Alioğlu
08.06.2021 19.16.41

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun