19 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Ortadoğu Turizmin değerli durağı Sera Lake Resort Hotel

Arap turistlerin gözde şehri Trabzon’da faaliyete bulunan Sera Lake Resort Otel bölge ve ülke turizmine önemli katkılar katmaya devam ediyor.
21.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Sera Lake Resort Hotel-Spa hakkında açıklamalar bulunan Genel Müdür Yardımcısı Önder Kaya sundukları hizmet ve lokasyon itibari ile bölgeni en tercih edilen tesisi arasında olduklarını belirtiler. 

Önder Kaya sözlerinin devamında Sera Lake Resort Hotel Spa hakkında şunları söyledi; 

Trabzon havalimanına 20 dakika, Akçaabat merkeze 4 dakika uzaklıktaki Trabzon’un en güzel seyir tepesinde konumlandırılmış Sera Lake Resort Hotel, yöreye uygun modern mimarisi, muhteşem göl ve deniz manzarası ve üstün hizmet anlayışı ile siz değerli misafirlerimizin tatilini konforlu bir hale getiriyoruz.

Göl ve deniz manzarasına sahip, rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için size özel tasarlanmış Jakuzili ve Çift balkonlu King Suit, 
Tüm ayrıntılarının sizin için düşünüldüğü deniz manzaralı Junior Suit, 
Geniş ve konforlu odalarda evinizin rahatlığını yaşayacağınız 3 kişilik odalar, 
Göl ve vadi manzarasına uyanacağınız balkonlu odalar, 2+1 ve 3+1 mutfaklı yaşam alanına dönüşebilen aile odaları, 
Takım, Grup ve kalabalık turlar için tasarlanmış bahçeli villalarımızla her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek farklı konseptteki odalarımızla tatilin keyfini, Sera Lake Resort ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Yemyeşil dağlarla çevrili Sera Gölü ve deniz manzarasının bütünleştiği 250 kişilik Teras restoranımız, özenle hazırlanmış menüleri, enfes mezeleri ve tadına doyum olmayan ara sıcakları ile Trabzon’un seçkin mekanlarından biri olduğunu belirten Önder Kaya, Açık büfe ve Serpme Kahvaltı ile eşsiz Trabzon ve doğa manzaralı akşam yemeklerinde şahane anlar yaşanacağını belirtti. 

Tesiste bulunan GARDEN CAFE Göl ve Deniz manzarası eşliğinde, size özel Localarımızda dostlarınız birlikte keyifli bir nargile ve yemek keyfi sunuyor. Garden Cafedw çok çeşitli nargile keyfi, özel Localarda yemek ziyafeti ile yemyeşil doğası ve masmavi denizinde karadenizin ruhunu yaşayacaksınız.

SPA & WELLNESS

Sera Lake Resort Spa ile ruhsal ve bedensel ferahlığa ulaşmanın gizemini keşfedin.

Doğal terapi yöntemleri ile keyfinizi maksimuma çıkarabilir, Türk Hamamı, Sauna, Buhar odasından ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Sera Lake Resort Hotel ile toplantılarınızın hiç bu kadar verimli olmadığının farkına varacaksınız. Toplantılarınız ve organizasyonlarınız için özel olarak hazırlanmış toplantı salonları teknolojik olarak bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak seviyede. 

Hayata manzaralı bir molanın adresi Sera Lake Resort Hotel

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.